Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33453
Title: | Загальні принципи харчування військовослужбовців |
Other Titles: | General principles of servicemen's nutrition |
Authors: | Коростильова, Юлія Михайлов, Володимир Грибовський, Ростислав Korostylova, Yuliia Mykhailov, Volodymyr Hrybovskyi, Rostyslav |
Keywords: | раціональне та оптимальне харчування загальні принципи військовослужбовці rational and optimal nutrition servicemen general principles |
Issue Date: | 7-Oct-2022 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Коростильова Ю. Загальні принципи харчування військовослужбовців / Юлія Коростильова, Володимир Михайлов, Ростислав Грибовський // Проблеми активізації рекреаційно-оздоровчої діяльності населення: зб. матеріалів ХІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (7-8 жовтня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 75-80. |
Series/Report no.: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського; |
Abstract: | У статті проаналізовано загальні принципи харчування військовослужбовців: принцип раціонального (адекватного) харчування, принцип оптимального (збалансованого) харчування. Nutrition is one of the most important factors in ensuring a high level of physical health. Nutrition should be considered as one of the main components of a healthy lifestyle, as a means of basic prevention of common diseases and the continuation of the active period of life of servicemen. |
URI: | http://localhost:8080/handle/34606048/33453 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Коростильова.pdf | 279.73 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.