Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33431
Title: | Перспективи розвитку ресторанного кейтерингу для сфери обслуговування |
Other Titles: | Prospects for the development of restaurant catering for the service sector |
Authors: | Чирка, В’ячеслав Паска, Марія Chyrka, Viacheslav Paska, Mariia |
Keywords: | ресторанний кейтеринг сфера обслуговування restaurant catering service sector |
Issue Date: | 30-Sep-2022 |
Citation: | Чирка В. Перспективи розвитку ресторанного кейтерингу для сфери обслуговування / В’ячеслав Чирка, Марія Паска // Альтернативний туризм : матеріали наук.-практ. семінару (30 верес. 2022 р., м. Львів). - Львів, 2022. - С. 187-190. |
Series/Report no.: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського; |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33431 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Паска Чирка.pdf | 752.88 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.