Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33431
Title: Перспективи розвитку ресторанного кейтерингу для сфери обслуговування
Other Titles: Prospects for the development of restaurant catering for the service sector
Authors: Чирка, В’ячеслав
Паска, Марія
Chyrka, Viacheslav
Paska, Mariia
Keywords: ресторанний кейтеринг
сфера обслуговування
restaurant catering
service sector
Issue Date: 30-Sep-2022
Citation: Чирка В. Перспективи розвитку ресторанного кейтерингу для сфери обслуговування / В’ячеслав Чирка, Марія Паска // Альтернативний туризм : матеріали наук.-практ. семінару (30 верес. 2022 р., м. Львів). - Львів, 2022. - С. 187-190.
Series/Report no.: Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33431
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска Чирка.pdf752.88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.