Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33431
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чирка, В’ячеслав | - |
dc.contributor.author | Паска, Марія | - |
dc.contributor.author | Chyrka, Viacheslav | - |
dc.contributor.author | Paska, Mariia | - |
dc.date.accessioned | 2023-01-03T11:53:43Z | - |
dc.date.available | 2023-01-03T11:53:43Z | - |
dc.date.issued | 2022-09-30 | - |
dc.identifier.citation | Чирка В. Перспективи розвитку ресторанного кейтерингу для сфери обслуговування / В’ячеслав Чирка, Марія Паска // Альтернативний туризм : матеріали наук.-практ. семінару (30 верес. 2022 р., м. Львів). - Львів, 2022. - С. 187-190. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33431 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського; | - |
dc.subject | ресторанний кейтеринг | uk_UA |
dc.subject | сфера обслуговування | uk_UA |
dc.subject | restaurant catering | uk_UA |
dc.subject | service sector | uk_UA |
dc.title | Перспективи розвитку ресторанного кейтерингу для сфери обслуговування | uk_UA |
dc.title.alternative | Prospects for the development of restaurant catering for the service sector | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Паска Чирка.pdf | 752.88 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.