Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33431
Назва: Перспективи розвитку ресторанного кейтерингу для сфери обслуговування
Інші назви: Prospects for the development of restaurant catering for the service sector
Автори: Чирка, В’ячеслав
Паска, Марія
Chyrka, Viacheslav
Paska, Mariia
Ключові слова: ресторанний кейтеринг
сфера обслуговування
restaurant catering
service sector
Дата публікації: 30-вер-2022
Бібліографічний опис: Чирка В. Перспективи розвитку ресторанного кейтерингу для сфери обслуговування / В’ячеслав Чирка, Марія Паска // Альтернативний туризм : матеріали наук.-практ. семінару (30 верес. 2022 р., м. Львів). - Львів, 2022. - С. 187-190.
Серія/номер: Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33431
Розташовується у зібраннях:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Паска Чирка.pdf752.88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.