Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33431
Назва: | Перспективи розвитку ресторанного кейтерингу для сфери обслуговування |
Інші назви: | Prospects for the development of restaurant catering for the service sector |
Автори: | Чирка, В’ячеслав Паска, Марія Chyrka, Viacheslav Paska, Mariia |
Ключові слова: | ресторанний кейтеринг сфера обслуговування restaurant catering service sector |
Дата публікації: | 30-вер-2022 |
Бібліографічний опис: | Чирка В. Перспективи розвитку ресторанного кейтерингу для сфери обслуговування / В’ячеслав Чирка, Марія Паска // Альтернативний туризм : матеріали наук.-практ. семінару (30 верес. 2022 р., м. Львів). - Львів, 2022. - С. 187-190. |
Серія/номер: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського; |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33431 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Паска Чирка.pdf | 752.88 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.