Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33423
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Радзімовська, Ольга | - |
dc.contributor.author | Паска, Марія | - |
dc.contributor.author | Radzimovska, Olha | - |
dc.contributor.author | Paska, Mariia | - |
dc.date.accessioned | 2023-01-03T11:03:06Z | - |
dc.date.available | 2023-01-03T11:03:06Z | - |
dc.date.issued | 2022-09-30 | - |
dc.identifier.citation | Радзімовська О. Концептуальні засади розвитку ресторанного туризму для гурманів «Вина та м’яса» / Ольга Радзімовська, Марія Паска // Альтернативний туризм : матеріали наук.-практ. семінару (30 верес. 2022 р., м. Львів). - Львів, 2022. - С. 137-140. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33423 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського; | - |
dc.subject | ресторанний туризм | uk_UA |
dc.subject | ресторан «Вино та м’ясо» | uk_UA |
dc.subject | restaurant tourism | uk_UA |
dc.subject | "Wine and Meat" restaurant | uk_UA |
dc.title | Концептуальні засади розвитку ресторанного туризму для гурманів «Вина та м’яса» | uk_UA |
dc.title.alternative | Conceptual principles of the development of restaurant tourism for gourmets "Wine and meat" | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Радзімовська.pdf | 739.8 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.