Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33423
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРадзімовська, Ольга-
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorRadzimovska, Olha-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.date.accessioned2023-01-03T11:03:06Z-
dc.date.available2023-01-03T11:03:06Z-
dc.date.issued2022-09-30-
dc.identifier.citationРадзімовська О. Концептуальні засади розвитку ресторанного туризму для гурманів «Вина та м’яса» / Ольга Радзімовська, Марія Паска // Альтернативний туризм : матеріали наук.-практ. семінару (30 верес. 2022 р., м. Львів). - Львів, 2022. - С. 137-140.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33423-
dc.language.isoukuk_UA
dc.relation.ispartofseriesНаукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;-
dc.subjectресторанний туризмuk_UA
dc.subjectресторан «Вино та м’ясо»uk_UA
dc.subjectrestaurant tourismuk_UA
dc.subject"Wine and Meat" restaurantuk_UA
dc.titleКонцептуальні засади розвитку ресторанного туризму для гурманів «Вина та м’яса»uk_UA
dc.title.alternativeConceptual principles of the development of restaurant tourism for gourmets "Wine and meat"uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Радзімовська.pdf739.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.