Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33423
Назва: Концептуальні засади розвитку ресторанного туризму для гурманів «Вина та м’яса»
Інші назви: Conceptual principles of the development of restaurant tourism for gourmets "Wine and meat"
Автори: Радзімовська, Ольга
Паска, Марія
Radzimovska, Olha
Paska, Mariia
Ключові слова: ресторанний туризм
ресторан «Вино та м’ясо»
restaurant tourism
"Wine and Meat" restaurant
Дата публікації: 30-вер-2022
Бібліографічний опис: Радзімовська О. Концептуальні засади розвитку ресторанного туризму для гурманів «Вина та м’яса» / Ольга Радзімовська, Марія Паска // Альтернативний туризм : матеріали наук.-практ. семінару (30 верес. 2022 р., м. Львів). - Львів, 2022. - С. 137-140.
Серія/номер: Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33423
Розташовується у зібраннях:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Радзімовська.pdf739.8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.