Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33423
Назва: | Концептуальні засади розвитку ресторанного туризму для гурманів «Вина та м’яса» |
Інші назви: | Conceptual principles of the development of restaurant tourism for gourmets "Wine and meat" |
Автори: | Радзімовська, Ольга Паска, Марія Radzimovska, Olha Paska, Mariia |
Ключові слова: | ресторанний туризм ресторан «Вино та м’ясо» restaurant tourism "Wine and Meat" restaurant |
Дата публікації: | 30-вер-2022 |
Бібліографічний опис: | Радзімовська О. Концептуальні засади розвитку ресторанного туризму для гурманів «Вина та м’яса» / Ольга Радзімовська, Марія Паска // Альтернативний туризм : матеріали наук.-практ. семінару (30 верес. 2022 р., м. Львів). - Львів, 2022. - С. 137-140. |
Серія/номер: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського; |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33423 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Радзімовська.pdf | 739.8 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.