Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33423
Title: Концептуальні засади розвитку ресторанного туризму для гурманів «Вина та м’яса»
Other Titles: Conceptual principles of the development of restaurant tourism for gourmets "Wine and meat"
Authors: Радзімовська, Ольга
Паска, Марія
Radzimovska, Olha
Paska, Mariia
Keywords: ресторанний туризм
ресторан «Вино та м’ясо»
restaurant tourism
"Wine and Meat" restaurant
Issue Date: 30-Sep-2022
Citation: Радзімовська О. Концептуальні засади розвитку ресторанного туризму для гурманів «Вина та м’яса» / Ольга Радзімовська, Марія Паска // Альтернативний туризм : матеріали наук.-практ. семінару (30 верес. 2022 р., м. Львів). - Львів, 2022. - С. 137-140.
Series/Report no.: Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33423
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Радзімовська.pdf739.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.