Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33421
Назва: Галицька кухня як передумова розвитку гастрономічного туризму у Львівській області
Інші назви: Galician cuisine as a prerequisite for the development of gastronomic tourism in the Lviv region
Автори: Никига, Оксана
Nykyha, Oksana
Ключові слова: галицька кухня
гастрономічний туризм
Львівська область
Galician cuisine
gastronomic tourism
Lviv region
Дата публікації: 30-вер-2022
Бібліографічний опис: Никига О. Галицька кухня як передумова розвитку гастрономічного туризму у Львівській області / Оксана Никига // Альтернативний туризм : матеріали наук.-практ. семінару (30 верес. 2022 р., м. Львів). - Львів, 2022. - С. 131-133.
Серія/номер: Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33421
Розташовується у зібраннях:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Оксана Никига.pdf842.13 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.