Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33384
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГілецький, Іван-
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorHiletskyi, Ivan-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.date.accessioned2023-01-02T11:39:01Z-
dc.date.available2023-01-02T11:39:01Z-
dc.date.issued2022-10-06-
dc.identifier.citationГілецький І. Формування теоретичних та практичних засад оцінювання харчової безпеки в ресторанному господарстві / Іван Гілецький, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 382-386.uk_UA
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/handle/34606048/33384-
dc.description.abstractМета роботи – дослідження особливостей розроблення та впро- вадження систем харчової безпеки, що базуються на принципах НА ССР на підприємствах ресторанного господарства.Мета роботи – дослідження особливостей розроблення та впро- вадження систем харчової безпеки, що базуються на принципах НА ССР на підприємствах ресторанного господарства.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.relation.ispartofseriesНаукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;-
dc.subjectхарчова безпекаuk_UA
dc.subjectресторанне господарстваuk_UA
dc.subjectвимоги впровадженняuk_UA
dc.subjectfood safetyuk_UA
dc.subjectrestaurant businessuk_UA
dc.subjectrequirements implementationuk_UA
dc.titleФормування теоретичних та практичних засад оцінювання харчової безпеки в ресторанному господарствіuk_UA
dc.title.alternativeFormation of theoretical and practical principles of food safety assessment in the restaurant industryuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Гілецький Паска.pdf117.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.