Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33383
Назва: Формування теоретичних та практичних засад оцінювання харчової безпеки в ресторанному господарстві
Інші назви: Kształtowanie teoretycznych i praktycznych zasad oceny bezpieczeństwa żywności w gastronomii
Автори: Гілецький, Іван
Паска, Марія
Hiletskyi, Ivan
Paska, Mariia
Ключові слова: харчова безпека
ресторанне господарства
вимоги
впровадження
bezpieczeństwo żywności
ekonomia restauracji
wymagania
realizacja
Дата публікації: 6-жов-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Гілецький І. Формування теоретичних та практичних засад оцінювання харчової безпеки в ресторанному господарстві / Іван Гілецький, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 382-386.
Короткий огляд (реферат): Мета роботи – дослідження особливостей розроблення та впро- вадження систем харчової безпеки, що базуються на принципах НА ССР на підприємствах ресторанного господарства. Celem pracy jest zbadanie cech rozwoju i wdrażania zarządzanie systemami bezpieczeństwa żywności w oparciu o zasady SSR w przedsiębiorstwach branży restauracyjnej.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/handle/34606048/33383
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гілецький Паска.pdf117.87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.