Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33383
Назва: | Формування теоретичних та практичних засад оцінювання харчової безпеки в ресторанному господарстві |
Інші назви: | Kształtowanie teoretycznych i praktycznych zasad oceny bezpieczeństwa żywności w gastronomii |
Автори: | Гілецький, Іван Паска, Марія Hiletskyi, Ivan Paska, Mariia |
Ключові слова: | харчова безпека ресторанне господарства вимоги впровадження bezpieczeństwo żywności ekonomia restauracji wymagania realizacja |
Дата публікації: | 6-жов-2022 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Гілецький І. Формування теоретичних та практичних засад оцінювання харчової безпеки в ресторанному господарстві / Іван Гілецький, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 382-386. |
Короткий огляд (реферат): | Мета роботи – дослідження особливостей розроблення та впро- вадження систем харчової безпеки, що базуються на принципах НА ССР на підприємствах ресторанного господарства. Celem pracy jest zbadanie cech rozwoju i wdrażania zarządzanie systemami bezpieczeństwa żywności w oparciu o zasady SSR w przedsiębiorstwach branży restauracyjnej. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://localhost:8080/handle/34606048/33383 |
Розташовується у зібраннях: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Гілецький Паска.pdf | 117.87 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.