Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33380
Title: Концепція впровадження здорового харчування в закладах ресторанного господарства
Other Titles: The concept of introducing healthy food in restaurants
Authors: Яковенко, Аліна
Yakovenko, Alina
Keywords: ресторан здорового харчування
тренди
концепція
healthy food restaurant
trends
concepts tion
Issue Date: 6-Oct-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Яковенко А. Концепція впровадження здорового харчування в закладах ресторанного господарства / Аліна Яковенко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 367-370.
URI: http://localhost:8080/handle/34606048/33380
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
а Яковенко.pdf110.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.