Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33380
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯковенко, Аліна-
dc.contributor.authorYakovenko, Alina-
dc.date.accessioned2023-01-02T10:59:12Z-
dc.date.available2023-01-02T10:59:12Z-
dc.date.issued2022-10-06-
dc.identifier.citationЯковенко А. Концепція впровадження здорового харчування в закладах ресторанного господарства / Аліна Яковенко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 367-370.uk_UA
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/handle/34606048/33380-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectресторан здорового харчуванняuk_UA
dc.subjectтрендиuk_UA
dc.subjectконцепціяuk_UA
dc.subjecthealthy food restaurantuk_UA
dc.subjecttrendsuk_UA
dc.subjectconcepts tionuk_UA
dc.titleКонцепція впровадження здорового харчування в закладах ресторанного господарстваuk_UA
dc.title.alternativeThe concept of introducing healthy food in restaurantsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
а Яковенко.pdf110.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.