Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33380
Назва: Концепція впровадження здорового харчування в закладах ресторанного господарства
Інші назви: The concept of introducing healthy food in restaurants
Автори: Яковенко, Аліна
Yakovenko, Alina
Ключові слова: ресторан здорового харчування
тренди
концепція
healthy food restaurant
trends
concepts tion
Дата публікації: 6-жов-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Яковенко А. Концепція впровадження здорового харчування в закладах ресторанного господарства / Аліна Яковенко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 367-370.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/handle/34606048/33380
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
а Яковенко.pdf110.02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.