Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33380
Назва: | Концепція впровадження здорового харчування в закладах ресторанного господарства |
Інші назви: | The concept of introducing healthy food in restaurants |
Автори: | Яковенко, Аліна Yakovenko, Alina |
Ключові слова: | ресторан здорового харчування тренди концепція healthy food restaurant trends concepts tion |
Дата публікації: | 6-жов-2022 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Яковенко А. Концепція впровадження здорового харчування в закладах ресторанного господарства / Аліна Яковенко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 367-370. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://localhost:8080/handle/34606048/33380 |
Розташовується у зібраннях: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
а Яковенко.pdf | 110.02 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.