Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33377
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРябенька, Марина-
dc.contributor.authorЛук’янець, Алла-
dc.contributor.authorRiabenka, Maryna-
dc.contributor.authorLukianets, Alla-
dc.date.accessioned2023-01-02T10:40:29Z-
dc.date.available2023-01-02T10:40:29Z-
dc.date.issued2022-10-06-
dc.identifier.citationРябенька М. Формування управлінського механізму в діяльності підприємств ресторанного бізнесу / Марина Рябенька, Алла Лук’янець // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 361-363.uk_UA
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/handle/34606048/33377-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectорганізаційно-економічний механізмuk_UA
dc.subjectуправлінняuk_UA
dc.subjectресторанuk_UA
dc.subjectресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectіндустрія гостинностіuk_UA
dc.subjectorganizational and economic mechanismuk_UA
dc.subjectcontroluk_UA
dc.subjecthospitality industryuk_UA
dc.subjectrestaurantuk_UA
dc.subjectrestaurant businessuk_UA
dc.titleФормування управлінського механізму в діяльності підприємств ресторанного бізнесуuk_UA
dc.title.alternativeFormation of a management mechanism in the activities of restaurant business enterprisesuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
а Рябенька.pdf99.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.