Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33377
Назва: | Формування управлінського механізму в діяльності підприємств ресторанного бізнесу |
Інші назви: | Formation of a management mechanism in the activities of restaurant business enterprises |
Автори: | Рябенька, Марина Лук’янець, Алла Riabenka, Maryna Lukianets, Alla |
Ключові слова: | організаційно-економічний механізм управління ресторан ресторанний бізнес індустрія гостинності organizational and economic mechanism control hospitality industry restaurant restaurant business |
Дата публікації: | 6-жов-2022 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Рябенька М. Формування управлінського механізму в діяльності підприємств ресторанного бізнесу / Марина Рябенька, Алла Лук’янець // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 361-363. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://localhost:8080/handle/34606048/33377 |
Розташовується у зібраннях: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
а Рябенька.pdf | 99.46 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.