Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33377
Назва: Формування управлінського механізму в діяльності підприємств ресторанного бізнесу
Інші назви: Formation of a management mechanism in the activities of restaurant business enterprises
Автори: Рябенька, Марина
Лук’янець, Алла
Riabenka, Maryna
Lukianets, Alla
Ключові слова: організаційно-економічний механізм
управління
ресторан
ресторанний бізнес
індустрія гостинності
organizational and economic mechanism
control
hospitality industry
restaurant
restaurant business
Дата публікації: 6-жов-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Рябенька М. Формування управлінського механізму в діяльності підприємств ресторанного бізнесу / Марина Рябенька, Алла Лук’янець // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 361-363.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/handle/34606048/33377
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
а Рябенька.pdf99.46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.