Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33376
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПостова, Валентина-
dc.contributor.authorPostova, Valentyna-
dc.date.accessioned2023-01-02T10:33:01Z-
dc.date.available2023-01-02T10:33:01Z-
dc.date.issued2022-10-06-
dc.identifier.citationПостова В. Особливості функціонування закладів ресторанного господарства формату «Fast Food» / Валентина Постова // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 358-360.uk_UA
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/handle/34606048/33376-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectзаклади швидкого харчуванняuk_UA
dc.subjectновітні формати ресторанного бізнесуuk_UA
dc.subject«Fast food»uk_UA
dc.subjectконцепціяuk_UA
dc.subjectфранчайзингuk_UA
dc.subjectfast food establishmentsuk_UA
dc.subjectthe latest formats restaurant businessuk_UA
dc.subject"Fast food"uk_UA
dc.subjectconceptuk_UA
dc.subjectfranchisinguk_UA
dc.titleОсобливості функціонування закладів ресторанного господарства формату «Fast Food»uk_UA
dc.title.alternativeFeatures of the operation of "Fast Food" restaurant establishmentsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
а Постова.pdf103.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.