Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33376
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Постова, Валентина | - |
dc.contributor.author | Postova, Valentyna | - |
dc.date.accessioned | 2023-01-02T10:33:01Z | - |
dc.date.available | 2023-01-02T10:33:01Z | - |
dc.date.issued | 2022-10-06 | - |
dc.identifier.citation | Постова В. Особливості функціонування закладів ресторанного господарства формату «Fast Food» / Валентина Постова // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 358-360. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://localhost:8080/handle/34606048/33376 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | заклади швидкого харчування | uk_UA |
dc.subject | новітні формати ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.subject | «Fast food» | uk_UA |
dc.subject | концепція | uk_UA |
dc.subject | франчайзинг | uk_UA |
dc.subject | fast food establishments | uk_UA |
dc.subject | the latest formats restaurant business | uk_UA |
dc.subject | "Fast food" | uk_UA |
dc.subject | concept | uk_UA |
dc.subject | franchising | uk_UA |
dc.title | Особливості функціонування закладів ресторанного господарства формату «Fast Food» | uk_UA |
dc.title.alternative | Features of the operation of "Fast Food" restaurant establishments | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
а Постова.pdf | 103.54 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.