Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33376
Назва: | Особливості функціонування закладів ресторанного господарства формату «Fast Food» |
Інші назви: | Features of the operation of "Fast Food" restaurant establishments |
Автори: | Постова, Валентина Postova, Valentyna |
Ключові слова: | заклади швидкого харчування новітні формати ресторанного бізнесу «Fast food» концепція франчайзинг fast food establishments the latest formats restaurant business "Fast food" concept franchising |
Дата публікації: | 6-жов-2022 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Постова В. Особливості функціонування закладів ресторанного господарства формату «Fast Food» / Валентина Постова // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 358-360. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://localhost:8080/handle/34606048/33376 |
Розташовується у зібраннях: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
а Постова.pdf | 103.54 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.