Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33376
Назва: Особливості функціонування закладів ресторанного господарства формату «Fast Food»
Інші назви: Features of the operation of "Fast Food" restaurant establishments
Автори: Постова, Валентина
Postova, Valentyna
Ключові слова: заклади швидкого харчування
новітні формати ресторанного бізнесу
«Fast food»
концепція
франчайзинг
fast food establishments
the latest formats restaurant business
"Fast food"
concept
franchising
Дата публікації: 6-жов-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Постова В. Особливості функціонування закладів ресторанного господарства формату «Fast Food» / Валентина Постова // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 358-360.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/handle/34606048/33376
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
а Постова.pdf103.54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.