Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33376
Title: | Особливості функціонування закладів ресторанного господарства формату «Fast Food» |
Other Titles: | Features of the operation of "Fast Food" restaurant establishments |
Authors: | Постова, Валентина Postova, Valentyna |
Keywords: | заклади швидкого харчування новітні формати ресторанного бізнесу «Fast food» концепція франчайзинг fast food establishments the latest formats restaurant business "Fast food" concept franchising |
Issue Date: | 6-Oct-2022 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Постова В. Особливості функціонування закладів ресторанного господарства формату «Fast Food» / Валентина Постова // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 358-360. |
URI: | http://localhost:8080/handle/34606048/33376 |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
а Постова.pdf | 103.54 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.