Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33376
Title: Особливості функціонування закладів ресторанного господарства формату «Fast Food»
Other Titles: Features of the operation of "Fast Food" restaurant establishments
Authors: Постова, Валентина
Postova, Valentyna
Keywords: заклади швидкого харчування
новітні формати ресторанного бізнесу
«Fast food»
концепція
франчайзинг
fast food establishments
the latest formats restaurant business
"Fast food"
concept
franchising
Issue Date: 6-Oct-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Постова В. Особливості функціонування закладів ресторанного господарства формату «Fast Food» / Валентина Постова // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 358-360.
URI: http://localhost:8080/handle/34606048/33376
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
а Постова.pdf103.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.