Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33370
Назва: | Аналіз культури обслуговування в закладах ресторанного господарства |
Інші назви: | Analysis of service culture in restaurants |
Автори: | Кочерга, Марія Сильчук, Тетяна Kocherha, Mariia Sylchuk, Tetiana |
Ключові слова: | культура обслуговування сервісна діяльність заклади ресторанного господарства поведінка персоналу service culture service activity staff conduct restaurant establishments |
Дата публікації: | 6-жов-2022 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Кочерга М. Аналіз культури обслуговування в закладах ресторанного господарства / Марія Кочерга, Тетяна Сильчук // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 341-343. |
Короткий огляд (реферат): | Метою роботи було дослідження культури обслуговування відвід- увачів у закладах ресторанного господарства на прикладі ресторану мережі ресторанів «Євразія».The purpose of the work was to study the culture of customer service employees in the restaurant industry using the example of a restaurant chain of restaurants "Eurasia". |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://localhost:8080/handle/34606048/33370 |
Розташовується у зібраннях: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Марія Кочерга.pdf | 168.04 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.