Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33325
Назва: Гастрономічний туризм в Україні : потенціал для розвитку
Автори: Графська, Орислава
Сиванич, Андрій
Hrafska, Oryslava
Syvanych, Andrii
Ключові слова: гастрономічний туризм
потенціал
Україна
gastronomic tourism
potential
Ukraine
Дата публікації: 6-жов-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Графська О. Гастрономічний туризм в Україні : потенціал для розвитку / Орислава Графська, Андрій Сиванич // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 237-241.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/handle/34606048/33325
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Орислава Графська.pdf125.33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.