Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33314
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шубіна, Євгенія | - |
dc.contributor.author | Пасічний, Василь | - |
dc.contributor.author | Shubina, Yevheniia | - |
dc.contributor.author | Pasichnyi, Vasyl | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-28T13:03:30Z | - |
dc.date.available | 2022-12-28T13:03:30Z | - |
dc.date.issued | 2022-10-06 | - |
dc.identifier.citation | Шубіна Є. Дослідження зміни вмісту вологи у заморожених напівфабрикатах / Євгенія Шубіна, Василь Пасічний // Сучасні інновації у нутриціології / Наталія Петришин, Мар’яна Назар // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 209-210. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://localhost:8080/handle/34606048/33314 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | напівфабрикати | uk_UA |
dc.subject | замороження | uk_UA |
dc.subject | протеїн із насіння конопель | uk_UA |
dc.subject | протеїн | uk_UA |
dc.subject | рослинний білок | uk_UA |
dc.subject | semi-finished products | uk_UA |
dc.subject | frozen | uk_UA |
dc.subject | protein from hemp seeds | uk_UA |
dc.subject | vegetable protein | uk_UA |
dc.subject | protein | uk_UA |
dc.title | Дослідження зміни вмісту вологи у заморожених напівфабрикатах | uk_UA |
dc.title.alternative | Study of changes in moisture content in frozen semi-finished products | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
шубіна.pdf | 537.46 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.