Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33314
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШубіна, Євгенія-
dc.contributor.authorПасічний, Василь-
dc.contributor.authorShubina, Yevheniia-
dc.contributor.authorPasichnyi, Vasyl-
dc.date.accessioned2022-12-28T13:03:30Z-
dc.date.available2022-12-28T13:03:30Z-
dc.date.issued2022-10-06-
dc.identifier.citationШубіна Є. Дослідження зміни вмісту вологи у заморожених напівфабрикатах / Євгенія Шубіна, Василь Пасічний // Сучасні інновації у нутриціології / Наталія Петришин, Мар’яна Назар // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 209-210.uk_UA
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/handle/34606048/33314-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectнапівфабрикатиuk_UA
dc.subjectзамороженняuk_UA
dc.subjectпротеїн із насіння конопельuk_UA
dc.subjectпротеїнuk_UA
dc.subjectрослинний білокuk_UA
dc.subjectsemi-finished productsuk_UA
dc.subjectfrozenuk_UA
dc.subjectprotein from hemp seedsuk_UA
dc.subjectvegetable proteinuk_UA
dc.subjectproteinuk_UA
dc.titleДослідження зміни вмісту вологи у заморожених напівфабрикатахuk_UA
dc.title.alternativeStudy of changes in moisture content in frozen semi-finished productsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
шубіна.pdf537.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.