Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33314
Назва: | Дослідження зміни вмісту вологи у заморожених напівфабрикатах |
Інші назви: | Study of changes in moisture content in frozen semi-finished products |
Автори: | Шубіна, Євгенія Пасічний, Василь Shubina, Yevheniia Pasichnyi, Vasyl |
Ключові слова: | напівфабрикати замороження протеїн із насіння конопель протеїн рослинний білок semi-finished products frozen protein from hemp seeds vegetable protein protein |
Дата публікації: | 6-жов-2022 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Шубіна Є. Дослідження зміни вмісту вологи у заморожених напівфабрикатах / Євгенія Шубіна, Василь Пасічний // Сучасні інновації у нутриціології / Наталія Петришин, Мар’яна Назар // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 209-210. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://localhost:8080/handle/34606048/33314 |
Розташовується у зібраннях: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
шубіна.pdf | 537.46 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.