Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33314
Назва: Дослідження зміни вмісту вологи у заморожених напівфабрикатах
Інші назви: Study of changes in moisture content in frozen semi-finished products
Автори: Шубіна, Євгенія
Пасічний, Василь
Shubina, Yevheniia
Pasichnyi, Vasyl
Ключові слова: напівфабрикати
замороження
протеїн із насіння конопель
протеїн
рослинний білок
semi-finished products
frozen
protein from hemp seeds
vegetable protein
protein
Дата публікації: 6-жов-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Шубіна Є. Дослідження зміни вмісту вологи у заморожених напівфабрикатах / Євгенія Шубіна, Василь Пасічний // Сучасні інновації у нутриціології / Наталія Петришин, Мар’яна Назар // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 209-210.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/handle/34606048/33314
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
шубіна.pdf537.46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.