Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33314
Title: | Дослідження зміни вмісту вологи у заморожених напівфабрикатах |
Other Titles: | Study of changes in moisture content in frozen semi-finished products |
Authors: | Шубіна, Євгенія Пасічний, Василь Shubina, Yevheniia Pasichnyi, Vasyl |
Keywords: | напівфабрикати замороження протеїн із насіння конопель протеїн рослинний білок semi-finished products frozen protein from hemp seeds vegetable protein protein |
Issue Date: | 6-Oct-2022 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Шубіна Є. Дослідження зміни вмісту вологи у заморожених напівфабрикатах / Євгенія Шубіна, Василь Пасічний // Сучасні інновації у нутриціології / Наталія Петришин, Мар’яна Назар // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 209-210. |
URI: | http://localhost:8080/handle/34606048/33314 |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
шубіна.pdf | 537.46 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.