Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33314
Title: Дослідження зміни вмісту вологи у заморожених напівфабрикатах
Other Titles: Study of changes in moisture content in frozen semi-finished products
Authors: Шубіна, Євгенія
Пасічний, Василь
Shubina, Yevheniia
Pasichnyi, Vasyl
Keywords: напівфабрикати
замороження
протеїн із насіння конопель
протеїн
рослинний білок
semi-finished products
frozen
protein from hemp seeds
vegetable protein
protein
Issue Date: 6-Oct-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Шубіна Є. Дослідження зміни вмісту вологи у заморожених напівфабрикатах / Євгенія Шубіна, Василь Пасічний // Сучасні інновації у нутриціології / Наталія Петришин, Мар’яна Назар // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 209-210.
URI: http://localhost:8080/handle/34606048/33314
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
шубіна.pdf537.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.