Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33312
Назва: "Котлета по-київськи" підвищення харчової цінності через призму гастротуризму в Україні
Інші назви: "Котлета по-київськи" підвищення харчової цінності через призму гастротуризму в Україні
Автори: Силка, Ірина
Польовик, Володимир
Приколота, Сніжана
Sylka, Iryna
Polovyk, Volodymyr
Prykolota, Snizhana
Ключові слова: національні страви
зародки пшениці
біологічні речовини
national dishes
wheat germ
biological substances
Дата публікації: 6-жов-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Силка І. "Котлета по-київськи" підвищення харчової цінності через призму гастротуризму в Україні / Ірина Силка, Володимир Польовик, Сніжана Приколота // Сучасні інновації у нутриціології / Наталія Петришин, Мар’яна Назар // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 204-206.
Короткий огляд (реферат): Мета. Беззаперечно серед найпопулярніших страв традиційної української кухні є «Котлета по-київськи». Незважаючи на промови- сту назву страви, на її авторство претендують й інші країни. І хоча навколо цієї страви точиться немало суперечок щодо приналеж- ності до української кухні, її люблять і споживають по всьому світу як «Chicken Kyiv».Goal. Undoubtedly among the most popular traditional dishes Ukrainian cuisine has "Kiev-style cutlets". Despite the speeches th name of the dish, its authorship is also claimed by other countries. And although there is a lot of controversy surrounding this dish regarding the ties to Ukrainian cuisine, it is loved and consumed all over the world as "Chicken Kyiv".
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/handle/34606048/33312
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
силка.pdf105.33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.