Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33311
Назва: | Технологічні особливості приготування фруктових салатів для профілактики депресивних станів |
Інші назви: | Technological features of preparing fruit salads for the prevention of depressive states |
Автори: | Семко, Тетяна Іваніщева, Ольга Semko, Tetiana Ivanishcheva, Olha |
Ключові слова: | фруктові салати невротичні стани технологія харчова цінність fruit salads neurotic states technology harvalue |
Дата публікації: | 6-жов-2022 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Семко Т. Технологічні особливості приготування фруктових салатів для профілактики депресивних станів / Тетяна Семко, Ольга Іваніщева // Сучасні інновації у нутриціології / Наталія Петришин, Мар’яна Назар // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 200-203. |
Короткий огляд (реферат): | Метою дослідження є розроблення рецептур фруктових салатів для профілактики невротичних станів та депресій, визначення тех- нологічних особливостей їх приготування та якості.The purpose of the study is to develop recipes for fruit salads for the prevention of neurotic states and depressions, determination of technical nological features of their preparation and quality. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://localhost:8080/handle/34606048/33311 |
Розташовується у зібраннях: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Семко.pdf | 220.85 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.