Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33310
Назва: Дієтичний хліб за інноваційною технологією
Інші назви: Diet bread based on innovative technology
Автори: Салавеліс, Ала
Павловський, Сергій
Колесніченко, Світлана
Salavelis, Ala
Pavlovskyi, Serhii
Kolesnichenko, Svitlana
Ключові слова: інновація
хліб
гарбузовий порошок
ріпаковий шрот
innovation
bread
pumpkin powder
rapeseed meal
Дата публікації: 6-жов-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Салавеліс А. Дієтичний хліб за інноваційною технологією / Ала Салавеліс, Сергій Павловський, Світлана Колесніченко // Сучасні інновації у нутриціології / Наталія Петришин, Мар’яна Назар // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 197-199.
Короткий огляд (реферат): Мета. Хлібобулочні вироби є одним із найважливіших продуктів харчування, яке споживають щодня та повсюдно всі групи населення. Це чудове джерело білка, вітамінів, харчових волокон та мінеральних речовин, але під час технологічного оброблення відбувається значна втрата багатьох із них.Goal. Bakery products are one of the most important products food that is consumed daily and everywhere by all population groups. It is an excellent source of protein, vitamins, dietary fiber and minerals substances, but during technological processing there is a significant the loss of many of them.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/handle/34606048/33310
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
салавеліс.pdf101.1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.