Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33310
Назва: | Дієтичний хліб за інноваційною технологією |
Інші назви: | Diet bread based on innovative technology |
Автори: | Салавеліс, Ала Павловський, Сергій Колесніченко, Світлана Salavelis, Ala Pavlovskyi, Serhii Kolesnichenko, Svitlana |
Ключові слова: | інновація хліб гарбузовий порошок ріпаковий шрот innovation bread pumpkin powder rapeseed meal |
Дата публікації: | 6-жов-2022 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Салавеліс А. Дієтичний хліб за інноваційною технологією / Ала Салавеліс, Сергій Павловський, Світлана Колесніченко // Сучасні інновації у нутриціології / Наталія Петришин, Мар’яна Назар // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 197-199. |
Короткий огляд (реферат): | Мета. Хлібобулочні вироби є одним із найважливіших продуктів харчування, яке споживають щодня та повсюдно всі групи населення. Це чудове джерело білка, вітамінів, харчових волокон та мінеральних речовин, але під час технологічного оброблення відбувається значна втрата багатьох із них.Goal. Bakery products are one of the most important products food that is consumed daily and everywhere by all population groups. It is an excellent source of protein, vitamins, dietary fiber and minerals substances, but during technological processing there is a significant the loss of many of them. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://localhost:8080/handle/34606048/33310 |
Розташовується у зібраннях: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
салавеліс.pdf | 101.1 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.