Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33309
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСавчук, Тамара-
dc.contributor.authorМаслійчук, Ольга-
dc.contributor.authorМаксимець, Олександра-
dc.contributor.authorSavchuk, Tamara-
dc.contributor.authorMasliichuk, Olha-
dc.contributor.authorMaksymets, Oleksandra-
dc.date.accessioned2022-12-28T11:01:34Z-
dc.date.available2022-12-28T11:01:34Z-
dc.date.issued2022-10-06-
dc.identifier.citationСавчук Т. Інноваційні напрями поліпшення споживчої цінності перших страв / Тамара Савчук, Ольга Маслійчук, Олександра Максимець // Сучасні інновації у нутриціології / Наталія Петришин, Мар’яна Назар // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С.193-196.uk_UA
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/handle/34606048/33309-
dc.description.abstractМета роботи – визначити інноваційні напрями поліпшення спо- живчої цінності перших страв та впровадження їх у заклади ресто- ранного господарства.The purpose of the work is to identify innovative directions for improving the nutritional value of first dishes and their introduction into restaurants early economy.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectінноваціїuk_UA
dc.subjectспоживча цінністьuk_UA
dc.subjectперші стравиuk_UA
dc.subjectinnovationuk_UA
dc.subjectconsumer valueuk_UA
dc.subjectfirst coursesuk_UA
dc.titleІнноваційні напрями поліпшення споживчої цінності перших стравuk_UA
dc.title.alternativeInnovative ways of improving the consumer value of first coursesuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
савчук.pdf109.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.