Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33309
Назва: Інноваційні напрями поліпшення споживчої цінності перших страв
Інші назви: Innovative ways of improving the consumer value of first courses
Автори: Савчук, Тамара
Маслійчук, Ольга
Максимець, Олександра
Savchuk, Tamara
Masliichuk, Olha
Maksymets, Oleksandra
Ключові слова: інновації
споживча цінність
перші страви
innovation
consumer value
first courses
Дата публікації: 6-жов-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Савчук Т. Інноваційні напрями поліпшення споживчої цінності перших страв / Тамара Савчук, Ольга Маслійчук, Олександра Максимець // Сучасні інновації у нутриціології / Наталія Петришин, Мар’яна Назар // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С.193-196.
Короткий огляд (реферат): Мета роботи – визначити інноваційні напрями поліпшення спо- живчої цінності перших страв та впровадження їх у заклади ресто- ранного господарства.The purpose of the work is to identify innovative directions for improving the nutritional value of first dishes and their introduction into restaurants early economy.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/handle/34606048/33309
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
савчук.pdf109.46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.