Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33309
Title: Інноваційні напрями поліпшення споживчої цінності перших страв
Other Titles: Innovative ways of improving the consumer value of first courses
Authors: Савчук, Тамара
Маслійчук, Ольга
Максимець, Олександра
Savchuk, Tamara
Masliichuk, Olha
Maksymets, Oleksandra
Keywords: інновації
споживча цінність
перші страви
innovation
consumer value
first courses
Issue Date: 6-Oct-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Савчук Т. Інноваційні напрями поліпшення споживчої цінності перших страв / Тамара Савчук, Ольга Маслійчук, Олександра Максимець // Сучасні інновації у нутриціології / Наталія Петришин, Мар’яна Назар // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С.193-196.
Abstract: Мета роботи – визначити інноваційні напрями поліпшення спо- живчої цінності перших страв та впровадження їх у заклади ресто- ранного господарства.The purpose of the work is to identify innovative directions for improving the nutritional value of first dishes and their introduction into restaurants early economy.
URI: http://localhost:8080/handle/34606048/33309
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
савчук.pdf109.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.