Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33308
Title: | Інноваційний підхід до розширення асортименту хлібних виробів у закладах ресторанного господарства |
Other Titles: | An innovative approach to expanding the range of bread products in restaurants |
Authors: | Сильчук, Тетяна Різник, Анастасія Sylchuk, Tetiana Riznyk, Anastasiia |
Keywords: | інновації сфера гостинності хлібні вироби толокно innovations bread products the field of hospitality but |
Issue Date: | 6-Oct-2022 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Сильчук Т. Інноваційний підхід до розширення асортименту хлібних виробів у закладах ресторанного господарства / Тетяна Сильчук, Анастасія Різник // Сучасні інновації у нутриціології / Наталія Петришин, Мар’яна Назар // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 193-196. |
Abstract: | Мета. У зв’язку з цим, розширення асортименту, підвищення якості, харчової цінності хлібних виробів можуть стати ефективним способом профілактики здоров’я споживачів [1] та забезпечити роз- виток інноваційного потенціалу ресторанного бізнесу. Goal. In this regard, the expansion of the assortment, increase quality, nutritional value of bread products can become effective as a way to prevent consumer health [1] and ensure the development of the innovative potential of the restaurant business. |
URI: | http://localhost:8080/handle/34606048/33308 |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
сильчук.pdf | 104 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.