Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33307
Назва: Молекулярні коктейлі : інноваційна технологія для закладів ресторанного господарства
Інші назви: Molecular cocktails: innovative technology for restaurants
Автори: Прилепа, Наталія
Вовк, Анастасія
Prylepa, Nataliia
Vovk, Anastasiia
Ключові слова: інноваційні технології
молекулярні коктейлі
innovative technologies
molecular cocktails
Дата публікації: 6-жов-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Прилепа Н. Молекулярні коктейлі : інноваційна технологія для закладів ресторанного господарства / Наталія Прилепа, Анастасія Вовк // Сучасні інновації у нутриціології / Наталія Петришин, Мар’яна Назар // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 188-189.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/handle/34606048/33307
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
прилепа.pdf92.58 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.