Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33307
Назва: | Молекулярні коктейлі : інноваційна технологія для закладів ресторанного господарства |
Інші назви: | Molecular cocktails: innovative technology for restaurants |
Автори: | Прилепа, Наталія Вовк, Анастасія Prylepa, Nataliia Vovk, Anastasiia |
Ключові слова: | інноваційні технології молекулярні коктейлі innovative technologies molecular cocktails |
Дата публікації: | 6-жов-2022 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Прилепа Н. Молекулярні коктейлі : інноваційна технологія для закладів ресторанного господарства / Наталія Прилепа, Анастасія Вовк // Сучасні інновації у нутриціології / Наталія Петришин, Мар’яна Назар // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 188-189. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://localhost:8080/handle/34606048/33307 |
Розташовується у зібраннях: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
прилепа.pdf | 92.58 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.