Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33306
Title: | Сучасні інновації у нутриціології |
Other Titles: | Modern innovations in nutrition |
Authors: | Петришин, Наталія Назар, Мар’яна Petryshyn, Nataliia Nazar, Mariana |
Keywords: | інновації нутриціологія конкурентоспроможність innovation nutrition competitiveness |
Issue Date: | 6-Oct-2022 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Петришин Н. Сучасні інновації у нутриціології / Наталія Петришин, Мар’яна Назар // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 186-187. |
Series/Report no.: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського; |
Abstract: | Мета роботи полягала в дослідженні ефективності використання квітів у кулінарії. The purpose of the work was to study the effectiveness of use flowers in cooking. |
URI: | http://localhost:8080/handle/34606048/33306 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
петришин.pdf | 94.63 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.