Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33306
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Петришин, Наталія | - |
dc.contributor.author | Назар, Мар’яна | - |
dc.contributor.author | Petryshyn, Nataliia | - |
dc.contributor.author | Nazar, Mariana | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-28T09:04:17Z | - |
dc.date.available | 2022-12-28T09:04:17Z | - |
dc.date.issued | 2022-10-06 | - |
dc.identifier.citation | Петришин Н. Сучасні інновації у нутриціології / Наталія Петришин, Мар’яна Назар // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 186-187. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://localhost:8080/handle/34606048/33306 | - |
dc.description.abstract | Мета роботи полягала в дослідженні ефективності використання квітів у кулінарії. The purpose of the work was to study the effectiveness of use flowers in cooking. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського; | - |
dc.subject | інновації | uk_UA |
dc.subject | нутриціологія | uk_UA |
dc.subject | конкурентоспроможність | uk_UA |
dc.subject | innovation | uk_UA |
dc.subject | nutrition | uk_UA |
dc.subject | competitiveness | uk_UA |
dc.title | Сучасні інновації у нутриціології | uk_UA |
dc.title.alternative | Modern innovations in nutrition | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
петришин.pdf | 94.63 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.