Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33305
Назва: Сучасні інновації у нутриціології
Інші назви: Modern innovations in nutrition
Автори: Петришин, Наталія
Назар, Мар’яна
Petryshyn, Nataliia
Nazar, Mariana
Ключові слова: інновації
нутриціологія
конкурентоспроможність
innovation
nutrition
competitiveness
Дата публікації: 6-жов-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Петришин Н. Сучасні інновації у нутриціології / Наталія Петришин, Мар’яна Назар // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 186-187.
Короткий огляд (реферат): Мета роботи полягала в дослідженні ефективності використання квітів у кулінарії. The purpose of the work was to study the effectiveness of use flowers in cooking.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33305
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
петришин.pdf94.63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.