Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33304
Назва: | Особливості технології холодної закуски "Мезе з баклажанів" |
Інші назви: | Features of cold appetizer technology "Meze from eggplant" |
Автори: | Пахар, Аліна Мамченко, Людмила Pakhar, Alina Mamchenko, Liudmyla |
Ключові слова: | закуски йогурт кеш’ю snacks yogurt cashews |
Дата публікації: | 6-жов-2022 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Пахар А. Особливості технології холодної закуски "Мезе з баклажанів" / Аліна Пахар, Людмила Мамченко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 184-185. |
Короткий огляд (реферат): | Метою цього дослідження було розширення асортименту страв для спо- живачів, що не вживають молочні продукти, а саме удосконалення популярної турецької закуски шляхом заміни тваринного йогурту на веганський із використанням горіхів кеш’ю [1], та дослідження впливу додавання горіхів у класичну рецептуру.the purpose of this study was the expansion of the range of dishes for living people who do not consume dairy products, namely improvement popular Turkish snack by replacing animal yogurt to vegan using cashews [1], and research the effect of adding nuts to the classic recipe. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://localhost:8080/handle/34606048/33304 |
Розташовується у зібраннях: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
пахар.pdf | 95.43 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.