Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33303
Title: | Розширення асортименту кондитерських виробів із пісочного тіста шляхом використання нетрадиційної сировини |
Other Titles: | Expanding the range of pastry products from shortbread by using non-traditional raw materials |
Authors: | Максимець, Олександра Покальчук, Юлія Maksymets, Oleksandra Pokalchuk, Yuliia |
Keywords: | пісочне тісто чебрець м’ята асортимент печиво shortbread thyme mint assortment cookies |
Issue Date: | 6-Oct-2022 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Максимець О. Розширення асортименту кондитерських виробів із пісочного тіста шляхом використання нетрадиційної сировини / Олександра Максимець, Юлія Покальчук // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 181-183. |
Abstract: | Мета дослідження – дослідити, проаналізувати та обґрунтувати доцільність використання чебрецю та м’яти під час виготовлення печива із пісочного тіста, розробити нову рецептуру печива, розши- рити асортимент борошняних кондитерських виробів із пісочного тіста. The purpose of research is to investigate, analyze and justify feasibility of using thyme and mint during production shortbread cookies, develop a new cookie recipe, expand ry assortment of flour confectionery products from shortbread dough. |
URI: | http://localhost:8080/handle/34606048/33303 |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
максимець.pdf | 99.12 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.