Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33303
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Максимець, Олександра | - |
dc.contributor.author | Покальчук, Юлія | - |
dc.contributor.author | Maksymets, Oleksandra | - |
dc.contributor.author | Pokalchuk, Yuliia | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-28T08:41:46Z | - |
dc.date.available | 2022-12-28T08:41:46Z | - |
dc.date.issued | 2022-10-06 | - |
dc.identifier.citation | Максимець О. Розширення асортименту кондитерських виробів із пісочного тіста шляхом використання нетрадиційної сировини / Олександра Максимець, Юлія Покальчук // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 181-183. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://localhost:8080/handle/34606048/33303 | - |
dc.description.abstract | Мета дослідження – дослідити, проаналізувати та обґрунтувати доцільність використання чебрецю та м’яти під час виготовлення печива із пісочного тіста, розробити нову рецептуру печива, розши- рити асортимент борошняних кондитерських виробів із пісочного тіста. The purpose of research is to investigate, analyze and justify feasibility of using thyme and mint during production shortbread cookies, develop a new cookie recipe, expand ry assortment of flour confectionery products from shortbread dough. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | пісочне тісто | uk_UA |
dc.subject | чебрець | uk_UA |
dc.subject | м’ята | uk_UA |
dc.subject | асортимент | uk_UA |
dc.subject | печиво | uk_UA |
dc.subject | shortbread | uk_UA |
dc.subject | thyme | uk_UA |
dc.subject | mint | uk_UA |
dc.subject | assortment | uk_UA |
dc.subject | cookies | uk_UA |
dc.title | Розширення асортименту кондитерських виробів із пісочного тіста шляхом використання нетрадиційної сировини | uk_UA |
dc.title.alternative | Expanding the range of pastry products from shortbread by using non-traditional raw materials | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
максимець.pdf | 99.12 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.