Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33303
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМаксимець, Олександра-
dc.contributor.authorПокальчук, Юлія-
dc.contributor.authorMaksymets, Oleksandra-
dc.contributor.authorPokalchuk, Yuliia-
dc.date.accessioned2022-12-28T08:41:46Z-
dc.date.available2022-12-28T08:41:46Z-
dc.date.issued2022-10-06-
dc.identifier.citationМаксимець О. Розширення асортименту кондитерських виробів із пісочного тіста шляхом використання нетрадиційної сировини / Олександра Максимець, Юлія Покальчук // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 181-183.uk_UA
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/handle/34606048/33303-
dc.description.abstractМета дослідження – дослідити, проаналізувати та обґрунтувати доцільність використання чебрецю та м’яти під час виготовлення печива із пісочного тіста, розробити нову рецептуру печива, розши- рити асортимент борошняних кондитерських виробів із пісочного тіста. The purpose of research is to investigate, analyze and justify feasibility of using thyme and mint during production shortbread cookies, develop a new cookie recipe, expand ry assortment of flour confectionery products from shortbread dough.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectпісочне тістоuk_UA
dc.subjectчебрецьuk_UA
dc.subjectм’ятаuk_UA
dc.subjectасортиментuk_UA
dc.subjectпечивоuk_UA
dc.subjectshortbreaduk_UA
dc.subjectthymeuk_UA
dc.subjectmintuk_UA
dc.subjectassortmentuk_UA
dc.subjectcookiesuk_UA
dc.titleРозширення асортименту кондитерських виробів із пісочного тіста шляхом використання нетрадиційної сировиниuk_UA
dc.title.alternativeExpanding the range of pastry products from shortbread by using non-traditional raw materialsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
максимець.pdf99.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.