Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33303
Title: Розширення асортименту кондитерських виробів із пісочного тіста шляхом використання нетрадиційної сировини
Other Titles: Expanding the range of pastry products from shortbread by using non-traditional raw materials
Authors: Максимець, Олександра
Покальчук, Юлія
Maksymets, Oleksandra
Pokalchuk, Yuliia
Keywords: пісочне тісто
чебрець
м’ята
асортимент
печиво
shortbread
thyme
mint
assortment
cookies
Issue Date: 6-Oct-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Максимець О. Розширення асортименту кондитерських виробів із пісочного тіста шляхом використання нетрадиційної сировини / Олександра Максимець, Юлія Покальчук // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 181-183.
Abstract: Мета дослідження – дослідити, проаналізувати та обґрунтувати доцільність використання чебрецю та м’яти під час виготовлення печива із пісочного тіста, розробити нову рецептуру печива, розши- рити асортимент борошняних кондитерських виробів із пісочного тіста. The purpose of research is to investigate, analyze and justify feasibility of using thyme and mint during production shortbread cookies, develop a new cookie recipe, expand ry assortment of flour confectionery products from shortbread dough.
URI: http://localhost:8080/handle/34606048/33303
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
максимець.pdf99.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.