Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33302
Title: Сучасні підходи до поліпшення харчової цінності виробів із бісквітного тіста
Other Titles: Modern approaches to improving the nutritional value of biscuit dough products
Authors: Максимець, Олександра
Домарецька, Оксана
Maksymets, Oleksandra
Domaretska, Oksana
Keywords: бісквітне тісто
харчова цінність
крем
пюре обліпихи
порошок обліпихи
biscuit dough
cream
sea buckthorn puree
nutritional value
sea buckthorn powder
Issue Date: 6-Oct-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Максимець О. Сучасні підходи до поліпшення харчової цінності виробів із бісквітного тіста / Олександра Максимець, Оксана Домарецька // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 178-180.
Abstract: Мета дослідження – проаналізувати та обґрунтувати доцільність використання порошку та пюре ягід обліпихи в технології борош- няних кондитерських виробів, розробити нову рецептуру виробу, розширити асортимент борошняних кондитерських виробів із бі- сквітного тіста. The purpose of the study is to analyze and substantiate the feasibility the use of powder and puree of sea buckthorn berries in flour technology nannies of confectionery products, develop a new product recipe, to expand the range of flour confectionery products from bi- delicious dough.
URI: http://localhost:8080/handle/34606048/33302
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
максимець.pdf100.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.