Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33301
Назва: | Нові підходи у створені молочних продуктів нового покоління |
Інші назви: | New approaches in the creation of dairy products of a new generation |
Автори: | Крижак, Лілія Kryzhak, Liliia |
Ключові слова: | метабіотики функціональні харчові продукти мікробні консорціоми мікробіоти metabiotics mimicrobial consortia functional food products microbiota |
Дата публікації: | 6-жов-2022 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Крижак Л. Нові підходи у створені молочних продуктів нового покоління / Лілія Крижак // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 175-177. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://localhost:8080/handle/34606048/33301 |
Розташовується у зібраннях: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
крижак.pdf | 102.01 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.