Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33301
Назва: Нові підходи у створені молочних продуктів нового покоління
Інші назви: New approaches in the creation of dairy products of a new generation
Автори: Крижак, Лілія
Kryzhak, Liliia
Ключові слова: метабіотики
функціональні харчові продукти
мікробні консорціоми
мікробіоти
metabiotics
mimicrobial consortia
functional food products
microbiota
Дата публікації: 6-жов-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Крижак Л. Нові підходи у створені молочних продуктів нового покоління / Лілія Крижак // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 175-177.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/handle/34606048/33301
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
крижак.pdf102.01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.