Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33300
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКрамаренко, Дмитро-
dc.contributor.authorДуб, Володимир-
dc.contributor.authorKosinova, Yaryna-
dc.contributor.authorIzhevska, Orysia-
dc.date.accessioned2022-12-28T08:08:58Z-
dc.date.available2022-12-28T08:08:58Z-
dc.date.issued2022-10-06-
dc.identifier.citationКрамаренко Д. Питання доцільності використання добавок гідробіонтів для збагачення борошняних виробів у ресторанному господарстві / Дмитро Крамаренко, Володимир Дуб // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 172-174.uk_UA
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/handle/34606048/33300-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectборошняні виробиuk_UA
dc.subjectгідробіонтиuk_UA
dc.subjectтехнологічна добавкаuk_UA
dc.subjectхарчова цінністьuk_UA
dc.subjectflour productsuk_UA
dc.subjecthydrobiontsuk_UA
dc.subjecttechnological addition bavkauk_UA
dc.subjectnutritional valueuk_UA
dc.titleПитання доцільності використання добавок гідробіонтів для збагачення борошняних виробів у ресторанному господарствіuk_UA
dc.title.alternativeThe question of the feasibility of using hydrobiont additives for the enrichment of flour products in the restaurant industryuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
крамаренко.pdf102.58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.