Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33300
Назва: Питання доцільності використання добавок гідробіонтів для збагачення борошняних виробів у ресторанному господарстві
Інші назви: The question of the feasibility of using hydrobiont additives for the enrichment of flour products in the restaurant industry
Автори: Крамаренко, Дмитро
Дуб, Володимир
Kosinova, Yaryna
Izhevska, Orysia
Ключові слова: борошняні вироби
гідробіонти
технологічна добавка
харчова цінність
flour products
hydrobionts
technological addition bavka
nutritional value
Дата публікації: 6-жов-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Крамаренко Д. Питання доцільності використання добавок гідробіонтів для збагачення борошняних виробів у ресторанному господарстві / Дмитро Крамаренко, Володимир Дуб // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 172-174.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/handle/34606048/33300
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
крамаренко.pdf102.58 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.