Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33300
Назва: | Питання доцільності використання добавок гідробіонтів для збагачення борошняних виробів у ресторанному господарстві |
Інші назви: | The question of the feasibility of using hydrobiont additives for the enrichment of flour products in the restaurant industry |
Автори: | Крамаренко, Дмитро Дуб, Володимир Kosinova, Yaryna Izhevska, Orysia |
Ключові слова: | борошняні вироби гідробіонти технологічна добавка харчова цінність flour products hydrobionts technological addition bavka nutritional value |
Дата публікації: | 6-жов-2022 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Крамаренко Д. Питання доцільності використання добавок гідробіонтів для збагачення борошняних виробів у ресторанному господарстві / Дмитро Крамаренко, Володимир Дуб // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 172-174. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://localhost:8080/handle/34606048/33300 |
Розташовується у зібраннях: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
крамаренко.pdf | 102.58 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.