Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33300
Title: | Питання доцільності використання добавок гідробіонтів для збагачення борошняних виробів у ресторанному господарстві |
Other Titles: | The question of the feasibility of using hydrobiont additives for the enrichment of flour products in the restaurant industry |
Authors: | Крамаренко, Дмитро Дуб, Володимир Kosinova, Yaryna Izhevska, Orysia |
Keywords: | борошняні вироби гідробіонти технологічна добавка харчова цінність flour products hydrobionts technological addition bavka nutritional value |
Issue Date: | 6-Oct-2022 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Крамаренко Д. Питання доцільності використання добавок гідробіонтів для збагачення борошняних виробів у ресторанному господарстві / Дмитро Крамаренко, Володимир Дуб // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 172-174. |
URI: | http://localhost:8080/handle/34606048/33300 |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
крамаренко.pdf | 102.58 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.