Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33298
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКосінова, Ярина-
dc.contributor.authorІжевська, Орися-
dc.contributor.authorKosinova, Yaryna-
dc.contributor.authorIzhevska, Orysia-
dc.date.accessioned2022-12-28T07:56:20Z-
dc.date.available2022-12-28T07:56:20Z-
dc.date.issued2022-10-06-
dc.identifier.citationКосінова Я. Фортифікація млинців за допомогою куркуми та шроту кунжуту / Ярина Косінова, Орися Іжевська // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 169-171.uk_UA
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/handle/34606048/33298-
dc.description.abstractМетою дослідження було встановлення оптимального дозування куркуми для забезпечення традиційної якості продукції.The purpose of the study was to establish the optimal dosage turmeric to ensure the traditional quality of products.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectмлинціuk_UA
dc.subjectкуркумаuk_UA
dc.subjectздоров’яuk_UA
dc.subjectpancakesuk_UA
dc.subjectturmericuk_UA
dc.subjecthealthuk_UA
dc.titleФортифікація млинців за допомогою куркуми та шроту кунжутуuk_UA
dc.title.alternativeFortification of pancakes with turmeric and sesame mealuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
косінова.pdf100.07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.