Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33296
Назва: Розширення асортименту виробів оздоровчого призначення у закладах ресторанного господарства
Інші назви: Expanding the range of health products in restaurants
Автори: Кирпіченкова, Оксана
Стахурська, Лілія
Kyrpichenkova, Oksana
Stakhurska, Liliia
Ключові слова: кекси
бузина чорна
пюре бузинове
ресторан
cupcakes
black elderberry
elderberry puree
restaurant
Дата публікації: 6-жов-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Кирпіченкова О. Розширення асортименту виробів оздоровчого призначення у закладах ресторанного господарства / Оксана Кирпіченкова, Лілія Стахурська // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 164-165.
Короткий огляд (реферат): Мета – розробити новий асортимент кексів з використанням суше- них плодів бузини чорної. Рослинна сировина забезпечить надання новим виробам оздоровчих властивостей, завдяки чому вони спри- ятимуть підтриманню нормального функціонування організму люди- ни, забезпеченню здоров’я і довголіття. Адже задоволення потреб сучасного споживача в оздоровчій продукції є одним із напрямів успішного розвитку цивілізованого ресторанного ринку.The goal is to develop a new assortment of cupcakes using dried of black elderberry fruits. Plant raw materials will provide new products with health-promoting properties, thanks to which they contribute will support the normal functioning of the human body us, ensuring health and longevity. After all, the satisfaction of needs of the modern consumer in health products is one of the directions successful development of the civilized restaurant market.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/handle/34606048/33296
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
кирпіченкова.pdf95.25 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.