Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33294
Назва: Перспективи харчових та крафтових технологій для HоRеCа
Інші назви: Perspectives of food and craft technologies for HoReCa
Автори: Данилевич, Інна
Пасічний, Василь
Danylevych, Inna
Pasichnyi, Vasyl
Ключові слова: HoReCa
крафтовий продукт
інновації
HoReCa
craft product
innovation
Дата публікації: 6-жов-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Данилевич І. Перспективи харчових та крафтових технологій для HоRеCа / Інна Данилевич, Василь Пасічний // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 159-161.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33294
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
данилевич.pdf103.28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.