Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33293
Title: | Стиль страв молекулярної кухні |
Other Titles: | The style of molecular cuisine dishes |
Authors: | Гузенко, Ірина Радзімовська, Ольга Huzenko, Iryna Radzimovska, Olha |
Keywords: | молекулярна кухня технології продукт ресторан страви гість molecular cuisine technology product restaurant meals guest |
Issue Date: | 6-Oct-2022 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Гузенко І. Стиль страв молекулярної кухні / Ірина Гузенко, Ольга Радзімовська // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 156-158. |
Series/Report no.: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського; |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33293 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
гузенко.pdf | 99.01 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.