Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33293
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГузенко, Ірина-
dc.contributor.authorРадзімовська, Ольга-
dc.contributor.authorHuzenko, Iryna-
dc.contributor.authorRadzimovska, Olha-
dc.date.accessioned2022-12-27T09:36:26Z-
dc.date.available2022-12-27T09:36:26Z-
dc.date.issued2022-10-06-
dc.identifier.citationГузенко І. Стиль страв молекулярної кухні / Ірина Гузенко, Ольга Радзімовська // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 156-158.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33293-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.relation.ispartofseriesНаукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;-
dc.subjectмолекулярна кухняuk_UA
dc.subjectтехнологіїuk_UA
dc.subjectпродуктuk_UA
dc.subjectресторанuk_UA
dc.subjectстравиuk_UA
dc.subjectгістьuk_UA
dc.subjectmolecular cuisineuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectproductuk_UA
dc.subjectrestaurantuk_UA
dc.subjectmealsuk_UA
dc.subjectguestuk_UA
dc.titleСтиль страв молекулярної кухніuk_UA
dc.title.alternativeThe style of molecular cuisine dishesuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
гузенко.pdf99.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.