Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33292
Назва: | Стиль страв молекулярної кухні |
Інші назви: | The style of molecular cuisine dishes |
Автори: | Гузенко, Ірина Радзімовська, Ольга Huzenko, Iryna Radzimovska, Olha |
Ключові слова: | молекулярна кухня технології продукт ресторан страви гість molecular cuisine technology product restaurant meals guest |
Дата публікації: | 6-жов-2022 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Гузенко І. Стиль страв молекулярної кухні / Ірина Гузенко, Ольга Радзімовська // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 156-158. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33292 |
Розташовується у зібраннях: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
гузенко.pdf | 99.01 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.