Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33291
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГрицкевич, Анастасія-
dc.contributor.authorМамченко, Людмила-
dc.contributor.authorHrytskevych, Anastasiia-
dc.contributor.authorMamchenko, Liudmyla-
dc.date.accessioned2022-12-27T09:25:40Z-
dc.date.available2022-12-27T09:25:40Z-
dc.date.issued2022-10-06-
dc.identifier.citationГрицкевич А. Розширення асортименту м'ясних страв за рахунок верблюжини / Анастасія Грицкевич, Людмила Мамченко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 153-155.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33291-
dc.description.abstractМета дослідження – аналіз та обґрунтування шляхів розширення асортименту м’ясних страв у закладах ресторанного господарства України з використанням м’яса верблюдів. The purpose of the research is to analyze and substantiate the ways of expansion assortment of meat dishes in restaurants of Ukraine using camel meat.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectверблюжинаuk_UA
dc.subjectмакроелементиuk_UA
dc.subjectмікроелементиuk_UA
dc.subjectнезамінні амінокислотиuk_UA
dc.subjectcamelliauk_UA
dc.subjectmacroelementsuk_UA
dc.subjectirreplaceable amino acidsuk_UA
dc.subjectmicroelementsuk_UA
dc.titleРозширення асортименту м'ясних страв за рахунок верблюжиниuk_UA
dc.title.alternativeExpansion of the range of meat dishes due to camel meatuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
грицкевич.pdf98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.