Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33291
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Грицкевич, Анастасія | - |
dc.contributor.author | Мамченко, Людмила | - |
dc.contributor.author | Hrytskevych, Anastasiia | - |
dc.contributor.author | Mamchenko, Liudmyla | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-27T09:25:40Z | - |
dc.date.available | 2022-12-27T09:25:40Z | - |
dc.date.issued | 2022-10-06 | - |
dc.identifier.citation | Грицкевич А. Розширення асортименту м'ясних страв за рахунок верблюжини / Анастасія Грицкевич, Людмила Мамченко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 153-155. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33291 | - |
dc.description.abstract | Мета дослідження – аналіз та обґрунтування шляхів розширення асортименту м’ясних страв у закладах ресторанного господарства України з використанням м’яса верблюдів. The purpose of the research is to analyze and substantiate the ways of expansion assortment of meat dishes in restaurants of Ukraine using camel meat. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | верблюжина | uk_UA |
dc.subject | макроелементи | uk_UA |
dc.subject | мікроелементи | uk_UA |
dc.subject | незамінні амінокислоти | uk_UA |
dc.subject | camellia | uk_UA |
dc.subject | macroelements | uk_UA |
dc.subject | irreplaceable amino acids | uk_UA |
dc.subject | microelements | uk_UA |
dc.title | Розширення асортименту м'ясних страв за рахунок верблюжини | uk_UA |
dc.title.alternative | Expansion of the range of meat dishes due to camel meat | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
грицкевич.pdf | 98 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.